Ö för Ö – Ornö skärgård 16-17 februari 2017

Länsstyrelsen bjuder in till Ö för Ö. Syftet är att skapa samarbete mellan lokala och offentliga aktörer inom service- och utvecklingsfrågor i Ornö skärgård. Länsstyrelsen arbetar nedifrån och uppåt, vilket betyder att en lokal förankring är central.

Under dagarna kommer vi tillsammans att arbeta fram gemensamma prioriteringar för Ornö skärgårds fortsatta utveckling samt försöka enas om insatsområden utifrån lokala behov. Dagarna riktar sig till företagare och boende i Ornö skärgård samt till tjänstemän och politiker från Haninge kommun, Länsstyrelsen, Landstinget, SIKO och Skärgårdsstiftelsen.

Konferensens upplägg bygger på att deltagarna medverkar båda dagarna.

Anmäl ditt deltagande så snart som möjligt men SENAST fredag 20:e januari.

Länsstyrelsen kommer att uppdatera anmälningssidan med program och underlag när konferensen närmar sig.

Gör din anmälan här:
http://sv-se.invajo.com/event/länsstyrelsenistockholm/ÖförÖornöskärgård

För mer information:
www.oforo.se

Kontakt:
Rebecca Berlin
rebecca.berlin@lansstyrelsen.se
010-223 13 66

img_9587

Posted in Nyheter